Arrangementet er aflyst på grund af situationen omkring Coronavirus - søges afviklet på et senere tidspunkt.

Julearrangement Nisse

Tid: Tirsdag den 8. december 2020 kl. 19.00

Sted: Damgårdshave, Damgårdsvej 12, Albertslund

Lokalhistorisk Forening afholder igen i år julefest med gløgg og æbleskiver.

Der bliver lejlighed til sammen med Per Spillemand at synge julesange og få sig en hyggelig sludder.

Der vil også blive fortalt om nogle af Lokalhistorisk Samlings nyerhvervede indleveringer, og vist en billedkavalkade fra Albertslund i 2020 taget af foreningens fotograf Inge Andersen og redigeret af Willy Hørmark.

Som følge af begrænsninger på grund af Covid-19 må der kun være 50 personer i salen på Damgårdshave - tilmelding til arrangementet er derfor nødvendig på telefon 4364 1353 eller 2966 414, eller via mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.